Oorsprong

Koffiemakelaar sinds jaar en dag

 

De oorsprong van Unlimited Coffee Company ligt bij ons familiebedrijf, koffiemakelaardij Gerard de Haan B.V. Al decennia lang handelen wij in groene koffie over de hele wereld.  Met als constante factoren onze liefde voor het vak en onze grenzeloze drive om de beste en lekkerste koffie te leveren.

Onze bonen kopen we rechtstreeks bij de producenten. Dat maakt voor u als afnemer een groot verschil. Wij weten waar we moeten zijn voor hoge en constante kwaliteit én behalen voor u een prijsvoordeel omdat wij de schakels van exporteurs en importeurs overslaan.

Ambachtelijke koffiebranderij

In 1995 gingen we ook gebrande koffie verkopen. We openden onze eerste koffiewinkel ‘De Haan’s Tea and Coffee Store’ in Roermond. In de winkel werd op ambachtelijke wijze koffie gebrand, een formule die leidde tot vele klanten. Er kwam steeds meer vraag naar onze koffie vanuit de horeca, speciaalzaken, bedrijven en wederverkopers. Om aan die vraag te kunnen voldoen, startten we in 2001 de koffiebranderij ‘Beans Coffee’.Altijd en overal genieten van lekkere koffie: unlimited!

Maar we wilden nog een stap verder gaan. Wij vinden namelijk dat mensen overal en altijd moeten kunnen genieten van heerlijke koffie. Niet alleen in de speciaalzaak of thuis, maar ook op het werk, in de sportkantine en onderweg. Unlimited dus! 

Daarom zijn we in 2006 gestart met Unlimited Coffee Company. Wij richten ons volledig op de groothandel en vending supply. Wij maken het mogelijk dat u uw klanten voor een normale prijs kunt voorzien van verrassend lekkere koffie. Met een smaak en aroma waar mensen ook in hun drukke bestaan van alledag automatisch even bij stil willen staan en van willen genieten. 

Welke melange u wilt leveren aan uw klanten bepaalt u zelf. De koffie van uw keuze verkoopt u onder uw eigen label en in uw eigen verpakking. Daarmee hebt u uw eigen unieke product waarmee u zich nog beter onderscheidt in de markt!

  • Lees meer over ons assortiment of over koffie onder uw eigen merk. Of neem direct contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden.