Espressobonen

De volle smaak van espressobonen

 

Koffie van versgemalen bonen wint terrein. Niet alleen thuis en in de horeca, maar ook op het werk en op scholen. Dit is mede te danken aan moderne koffieautomaten die voor elke kopje razendsnel een verse maling voorbereiden. Zo drinken we onze koffie steeds vaker ‘bean to cup’ en dat is pure winst voor elke koffieliefhebber. Want aroma en smaak komen het best tot hun recht als de bonen op het laatste moment worden gemaald.

Unlimited Coffee Company heeft een ruim assortiment aan espressobonen. Kenmerkend voor veel van onze bonenmelanges is de volle smaak. We combineren die met elk gewenst smaakkarakter, van zacht en mild tot krachtig en pittig.

Uw eigen merk in espressobonen

Espressobonen verkopen onder private label kan bij ons al bij een afname van 40 kilo. Met alle genoegen nemen we u mee in een wereld van geuren en smaken tot u uitkomt bij de melange die u onder eigen merk op de markt wilt brengen. Die melange leveren we u keer op keer met optimale versheid, want branden doen we pas na bestelling.

Ambachtelijk, vakkundig en met aandacht.

Het enige wat dan nog nodig is, is een verpakking met de juiste professionele uitstraling. Ook daarmee helpen wij u graag. Meer hierover leest u onder labels en verpakkingen .

Unlimited Coffee Company heeft zelf 5 unieke en karaktervolle esspressomelanges samengesteld. 
Maar natuurlijk is het altijd mogelijk uw eigen specifieke melange samen te stellen. Wilt u een krachtigere koffie of meer pit? Maak dan samen met ons uw keuze uit ons assortiment espressobonen uit liefst 45 verschillende landen voor uw eigen custom made blend

Onze eigen espressomelanges:   • Maya Strong……………
  • Maya Classic……………..
  • 

Maya Creme…………….
  • Maya Supreme…………………
  • Maya Italian…………………….

Wilt u meer weter over espressomelanges onder uw eigen merk? Neem dan direct contact op voor meer informatie of een afspraak.